Want elke verpakking is een vak apart

Want elke verpakking is een vak apart

Want elke verpakking is een vak apart

Palletbox voor opslag en transport

De palletbox, ook wel palletdoos genoemd, is een veelgebruikte doos voor de opslag en transport van bulkgoederen. Palletboxen zijn vooral populair door het grote volume en de stevige constructie.

Palletbox van golfkarton kopen?

Een palletbox is de ideale verpakkingsoplossing voor de opslag en het transport van bulkproducten. Alle palletboxen worden door AMC Packaging zo gemaakt dat de verpakking voldoende stevigheid biedt voor transport via de weg of door de lucht. Naast de stevigheid en bescherming van uw producten biedt de palletbox van golfkarton nog meer voordelen. Zo is de palletbox milieuvriendelijker dan een krat van hout of plastic, omdat deze volledig recyclebaar is. Daarnaast zijn de palletboxen eenvoudig op te vouwen, waardoor ze minder ruimte innemen in uw magazijn als u ze niet gebruikt. En tot slot zijn palletboxen van golfkarton lichter van gewicht dan de alternatieven. Dat scheelt niet alleen tillen, maar ook met de verzendkosten die u ermee maakt.

AMC Packaging biedt diverse mogelijkheden qua palletboxen aan. Zo kunt u kiezen uit een palletbox die aan de bovenzijde gesloten wordt door middel van kleppen, maar ook een palletbox met een los bijpassend deksel is een mogelijkheid. Daarnaast kan AMC Packaging palletboxen zowel met als zonder laadklep leveren. Al onze palletboxen worden veelal zonder stansmes geproduceerd, waardoor u geen kosten heeft voor de aanschaf van een stansmes.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden qua palletboxen? Wij zijn altijd bereikbaar voor advies!

Ik heb een vraag

AMC Packaging

 Klinkstraat 24
4731 DM  Oudenbosch

KvK-nr: 70315590

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag 07:45 - 16:45

Dinsdag 07:45 - 16:45

Woensdag 07:45 - 16:45

Donderdag 07:45 - 16:45

Vrijdag 07:45 - 16:45

AMC Packaging uit Oudenbosch levert vakmanschap in verpakkingen.